Меню
Вашата количка

За нас

          Ние от рекламния отдел на фирма Pen Shop Group сме специализирани в областта на предметната, печатната и външната реклама. Екипът ни е съставен от млади, креативни и упорити хора,подготвени да превърнат Вашата идея в перфектната реклама. Наш приоритет е удовлетвореността на клиентите ни, за това екипът ни от професионалисти се стреми винаги към качествено изпълнение на ниски цени. Агенцията предлага различни видове брандиране на продукти,сред които няколко вида печат (тампонен, трансферен, дигитален и ситопечат), гравиране, бродерия, преге и др. Ние можем да изработим Вашите рекламни брошури,визитки, флаери, календари и тефтери. 


           От 2013г. рекламната ни агенция внася стоки от Европа и Китай, като с течение на времето се превърнахме в един от водещите дистрибутори на рекламни материали и сувенири в България. Разполагаме с голяма мрежа от доставчици и производители с огромно разнообразие продукти. Фирма Пен Шоп Груп ООД е ексклузивен представител на луксозните марки пишещи средства Cross, Lamy и Pinifarina Segno. 


         Желанието за развитие в екипа ни доведе до разширяване на предлаганите от нас услуги. Част от новите услуги, от които клиентите ни могат да се възползват включват дизайн на лого, SEO и маркетинг в социалните мрежи. 
Това, което ни отличава от другите е че винаги подхождаме професионално и с внимание към всеки детайл.

Част от компаниите, които вече ни се довериха са Kaufland, BTV Media Group, Vivacom, OMV , BTV, БУЛГАРТАБАК, DHL и много други


Рекламирайте с нас!