Меню
Вашата количка

Дигитален маркетинг

Дигиталният маркетинг играе съществена роля и е важна част от маркетинговия микс на почти всяка компания. Ако търсите ефективни решения за увеличаване на видимостта и растежа на вашата онлайн бизнес дейност, сте попаднали на правилното място. Corporategifts вече се специализира и в предоставянето на услуги в областта на онлайн рекламата. Разчитайки на нашите експерти и иновативни подходи, ние ви предлагаме комплексни решения, които ще ви помогнат да постигнете желаните резултати.

Услугите, които предлагаме:

Реклама в Гугъл

Google Ads е един от най-ефективните инструменти за целево насочена онлайн реклама. Нашите специалисти в създаването и оптимизирането на гугъл рекламни кампании, ще ви помогнат да достигнете вашата целева аудитория и да увеличите продажбите си. Независимо дали става дума за плащане на клик (PPC) реклама или други форми на гугъл реклама, ние ще се погрижим вашата кампания да бъде оптимизирана за максимални резултати.

  • Кампании в мрежата за търсене

Това са рекламни кампании, които се показват в резултатите от търсенето в Google. Използват се ключови думи, свързани с вашето бизнес предложение, за да се покажат рекламите в подходящ момент, когато потребителите търсят съответната информация. Тази форма на реклама ви позволява да постигнете висока релевантност и да насочите посетителите към конкретни страниците на вашия уебсайт.

  • Дисплейни кампании

Това са рекламни кампании, които се показват на различни уебсайтове и платформи в мрежата на Google. Рекламите могат да бъдат в различни формати, като текстови обяви, банери, графични и видео реклами. Кампаниите за дисплей ви позволяват да достигнете по-голяма аудитория и да увеличите видимостта на вашата марка.

  • Видео кампании

Това са рекламни кампании, които използват видеоконтент за привличане на вниманието на аудиторията. Рекламите се показват преди, по време или след видеоклипове на YouTube и други партньори на Google.


 


Фейсбук реклама

Освен гугъл рекламата, Facebook рекламата също играе важна роля в дигиталния маркетинг. С нас можете да се възползвате от нашата експертиза в оптимизирането на фейсбук рекламни кампании, които ще ви помогнат да постигнете максимално ангажиране с вашата целева аудитория. Нашите специалисти ще изградят стратегия, която да увеличи вашата видимост, ще генерира лидове и ще повиши вашите продажби чрез точно насочена фейсбук реклама.

·         Органична реклама в социалните мрежи:

Органичната реклама се основава на съдържанието, което вие публикувате на вашите социални профили. Тя е безплатна и се стреми да привлече вниманието на вашата аудитория чрез качествено и ценно съдържание. Когато създавате органични публикации, вие се основавате на своите силни страни - непосредственост, автентичност и връзка с вашата аудитория. Органичната реклама в социалните мрежи включва регулярно публикуване на съдържание, споделяне на новини, интересни статии, визуално привлекателни снимки и видеоклипове, както и активно взаимодействие с вашата аудитория чрез коментари и отговори.

·         Платена реклама в социалните мрежи:

Платената реклама в социалните мрежи включва инвестиране на средства, за да се покажат вашите реклами на по-голям брой хора. Социалните мрежи предлагат различни формати за платена реклама, като спонсорирани публикации, рекламни банери, видеореклами и други.Платената реклама в социалните мрежи предоставя възможност за точно насочване на вашата реклама към конкретна аудитория, използвайки демографски данни, интереси,поведение и други параметри. Това ви позволява да достигнете по-голям брой потенциални клиенти и да генерирате по-голям обхват и ангажираност.Цени за реклама в Google Ads и Facebook Ads

Изграждане и първоначална настройка на кампания в Google Ads (заплаща се еднократно)
250 лв.*  без ДДС
Месечна оптимизация и поддръжка на Google Ads акаунт200 лв.*  без ДДС 
Изграждане и настройка на кампания в Meta (Facebook, Instagram, Whatsapp) (заплаща се еднократно)250 лв*   без ДДС
Месечна оптимизация и поддръжка на Facebook Ads
200 лв.*  без ДДС
*Цените са примерни и могат да варират спрямо запитването, изискванията на клиента и спецификите на заданието.


Защо да изберете Corporategifts за Вашата онлайн реклама?

С нас ще получите индивидуални подходящи рекламни решения, които да представят вашата марка или бизнес в най-добра светлина. Нашите експерти ще изградят силно онлайн присъствие за вас чрез различни канали, осигурявайки ви постоянен поток от потенциални клиенти.Когато избирате нас за вашите дигитални маркетинг нужди, вие получавате индивидуално изградена стратегия, съобразена с вашите цели и бюджет. Нашите експерти са винаги в крак с последните тенденции и най-добрите практики в индустрията, което ни позволява да ви предоставим най-добрите резултати. Нашата цел е да ви помогнем да постигнете по-високи нива на растеж и успех чрез онлайн реклама.

Съчетавайки знания, умения и опит ние ще създадем силно присъствие в онлайн пространството, ще ви помогнем да се свържете с вашата целева аудитория и да генерирате повече продажби. Не губете време и средства с неефективни маркетинг стратегии!

Свържете се с нас днес и нека ни помогнем да изградим силна и успешно онлайн присъствие за вашия бизнес:

Контактна форма: