Menu
Your Cart

Transfer printing

Трансферен печат или т. нар. щампи с текстилни фолиа е подходящ за малки тиражи и единични бройки на тениски, шапки, джобове, ръкави и други детайли, работни облекла, спортни екипи, торби, чадъри и други. 

Използват се два материала за създаване на трансферни печати. 

ФЛЕКС фолиото е подходящо за надписи, лога и изображения. Те се изрязват посредством плотер и могат да си изработват серии или единични бройки тениски, шапки, якета, ризи, униформи, работни облекла, спортни екипи и други. Флекс фолиото има гладка, тънка, гъвкава гумирана повърхност, стояща върху обекта за печат. След като се изреже изображението се пренася върху текстила при температура 160-170 градуса. Отпечатъкът е траен и издържа на пране до 60-70 градуса. Цветовата гама е богата и освен стандартните цветове включва светлоотразителни фолиа и металици.

Текстилно фолио - ФЛОК. Това е фолио, чиято повърхност наподобява гладко кадифе. Изображението е изключително здраво и ефектно. Устойчиво на пране до 60 градуса. 

Двата вида фолиа са професионални, трайни и издържат на многократно пране. Важно е да се знае, че дреха с щампа от флекс фолио се глади на обратната страна, а дреха с щампа от флок фолио може да се глади директно.  


Разгледайте и изберете рекламен текстил, който да брандираме с трасферен печат: