Menu
Your Cart

Outdoor Advertising

Външната реклама промотира продукти или услуги върху табели,рекламни билбордове, плакати или други форми на рекламни дисплеи, които са разположени върху сгради или на обществени места. Тази форма на реклама може да бъде много ефективна, тъй като позволява на компаниите да достигнат до голям брой хора на определено място. Някои примери за външна реклама включват светещи табели, брандиране на автобусни навеси, витрини на магазини и обществен транспорт. Външната реклама може да се използва за популяризиране на продукти и услуги, повишаване на информираността за марката и насочване към конкретни демографски групи. Тя е средство, което може да бъде много ефективно за достигане до голяма аудитория и може да се използва за достигане до клиенти на различни места.


Ние от Corporategifts.bg предлагаме широка гама услуги в сферата на външната реклама:

  • Външна реклама - дизайн и печат на плакати, стикери, винили и др.
  • Рекламни табели - статични и светещи табели
  • Вътрешна реклама - брандиране на витрини, стени и офиси
  • Рекламни билбордове - позициониране, дизайн и печат на рекламни билбордове


Малка част от нашите доволни клиенти:

Външна реклама Cash Point Външна реклама на офис Citycash Външна реклама на дентален кабинет Външна реклама на огради Външна реклама на офиси Citycash 1 Вътрешна реклама на офис Sitel Външна реклама на офис Citycash 2 


Защо да изберете Corporate Gifts за Вашата външна реклама?

Нашият екип е изграден от професионалисти с дългогодишен опит в рекламата, които ще Ви консултират и ще предложат най-добрите решения на възможно най-ниски цени. Разполагаме с печатна база и екип от дизайнери, които ще превърнат всички Ваши идеи в реалност. Предлагаме външна реклама и брандиране в цялата страна!

Обадете ни се на телефон 0875 32 51 50 или направете запитване още сега:

Contact Us