Menu
Your Cart

Sublimation

Сублимация - значение

Сублимацията е един от най-разпространените начини за брандиране върху рекламни продукти. Този начин предлага възможността за евтино и устойчиво пълноцветно изображение.

Сублимационния печат върху текстил се използва за брандиране на продукти от полиестер. Подходящ е за знамена, тениски, торби от плат, престилки, шалчета, поларени  одеяла, покривки, хавлии и други. При нагряване до нужната температура, мастилото за сублимация преминава в газообразно състояние и прониква в текстила. След прекратяване на въздействието на висока температура, мастилото се "втвърдява" и така изображението остава върху продукта. Отпечатаните чрез сублимационен печат щампи имат по-дълготраен рекламен живот. Може да се отпечатва върху полиестер, полиамид и други, като е допустимо и наличието на естествени влакна, като памук и други, но в границите до 30% от състава на тъканта. 

Сублимационния печат върху керамика дава по-добра устойчивост от тампонния печат и възможност да се печати цветна картинка и лого без нужда от цветоотделяне. Чашите със сублимация се използват масово за лични подаръци. Това е евтин начин за производство на рекламни материали с цветно лого при малки бройки. 

Продукти за сублимация

Предлагат се и разнообразни продукти със специализирано  покритие за сублимация, които позволяват тяхното персонализиране с пълноцветно изображение.В Corporategifts предлагаме огромно разнообразие от продукти за сублимация, като най-предпочитани са:

Чаши за сублимация

Тениски за сублимация